NOVA EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ AMB ELS VINS DE LA DO CATALUNYA
Comparte:

La DO Catalunya col·labora, per tercer any consecutiu, amb La Setmana del Llibre en Català, fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura.

La 39a edició arriba el 10 de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona i s’allargarà durant més d’una setmana, concretament fins al diumenge 19.

Durant aquests dies, els vins de la DO Catalunya comptaran amb un espai de degustació on els assistents podran tastar diverses referències de vins.

Blancs, negres i rosats DO Catalunya es convertiran en els vins oficials i protagonistes d’aquesta fira que permet gaudir de diverses activitats culturals: llançaments literaris, taules rodones, nits de música i cinema, espectacles familiars, maridatges amb les presentacions, tertúlies, conta-contes, concerts, converses, signatures i, per suposat, lectures en veu alta amb autors, actors i periodistes.

La DO Catalunya, fidel al seu compromís amb la cultura

La DO Catalunya, ferma defensora del vi com a part del nostre patrimoni cultural, no podia no sumar-se un any més a aquesta fira, considerada un dels esdeveniments culturals més importants del país, ja que suposa un punt de trobada únic per a lectors, llibreries, editorials i revistes.

De fet, amb aquesta col·laboració, la DO Catalunya tanca un estiu marcat precisament per aquest compromís amb la cultura: els Terrats en Cultura, el cicle de Cinema a la Fresca de la Sala Montjuïc, el Festival Cruïlla o la Festa Major de Gràcia són algunes de les activitats en les quals la DO Catalunya hi ha tingut presència.

Barcelona, 9 de setembre de 2021

FUENTE: DO CATALUNYA

WB By Salvador Llauradó | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

Llegan las experiencias de vendimia en el Penedès con Familia Torres

Llegan las experiencias de vendimia en el Penedès con Familia Torres

Las actividades se celebran el 4 de septiembre en el marco de la Fiesta de la Vendimia, y también los días 11 y 12 de septiembre   En septiembre, los amantes del vino y la naturaleza pueden disfrutar de la vendimia con las cuatro experiencias que ofrece Familia Torres...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »