Padró i Família es consolida al podi dels Premis Vinari
Comparte:

Una de les dues millors visites d’enoturisme a Catalunya i dues medalles més són els nous guardons pel celler de Bràfim

 

Padró i Família ha rebut una menció especial en la primera edició dels Premis Vinari d’Enoturisme a la categoria de la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tasts de Vins per la visita guiada a la Casa Vermouth Padró.

Aquest nou certamen organitzat per Vadevi té per objectiu valorar les experiències enoturístiques que permeten conèixer el context social, cultural i natural on neixen els vins que han seduït els consumidors.

L’organització del concurs el defineix com un “viatge de retorn” que en el cas de la Casa Vermouth Padró permet endinsar-se en una experiència sensorial per entendre tot el procés d’elaboració del vermut.

Aquesta visita fa un recorregut per la història d’aquesta bodega centenària i per tots els ingredients que conformen el vermut i s’acaba amb un tast guiat.

D’altra banda, a la vuitena edició dels Premis Vinari a Vermuts, Padró i Família ha sumat dues noves medalles.

El Vermut Myrrha Blanco, que es caracteritza per tenir un sabor fresc i cítric, ha obtingut el Vinari d’Or a la Categoria de Vermuts Blancs.

Aquest és el vermut blanc més tradicional de Padró i Família i s’elabora a partir d’un vi blanc jove i una infusió de plantes molt aromàtiques.

A més, el Vermut Padró & Co. Rojo Amargo ha guanyat el Vinari de Plata a la Categoria de Vermuts Reserva. Aquest és el vermut de major complexitat de Padró i Família i es caracteritza per un agradable sabor amarg.

Aquest vermut reserva es comença a elaborar amb una primera infusió d’herbes d’alta muntanya que fa un llarg repòs en botes de castanyer i després se li afegeix una segona infusió de botànics més amargs.

Les distincions del 2022 d’aquest certamen dels vermuts catalans sumen 19 medalles per a Padró i Família que ara té tots els seus vermuts Myrrha i Padró & Co. guardonats amb almenys un vinari.

Els Premis Vinari dels vermuts van néixer l’any 2015 amb l’objectiu de donar a conèixer i prestigiar la producció d’aquesta beguda a Catalunya on la tradició d’elaborar i de fer el vermut està tan arrelada. Els vermuts presentats a concurs són valorats en un tast a cegues per un jurat professional format per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats que es van reunir el passat 16 de maig a la Casa Navàs de Reus. A més, des de l’any passat els vermuts també es valoren en concursos populars que enguany s’han celebrat a les localitats de Cambrils, Terrassa i Palamós. De la suma dels resultats del tast popular i del dels experts en surten els guanyadors que es van donar a conèixer el dia 1 de juliol en un acte a Vermuts Rofes de Reus.

Sobre Padró i Família

Padró i Família és una bodega de Bràfim (Tarragona) amb una llarga tradició vinícola els orígens de la qual es remunten al 1886.

Actualment, es poden visitar les instal·lacions de la Casa Vermouth Padró on els visitants poden conèixer tot el procés d’elaboració del vermut.

www.vermouthpadro.com

Informació: Família Padró | Bràfim  05/07/2022

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | AEPEV 314 | 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights