Posa’t la Gorra!” 2020 ¡¡ ATENCIO !! CANVI DE DATES- CAMBIO DE FECHAS PRENEU NOTA
Comparte:

AFANOC  TARRAGONA

Posa’t la Gorra!” 2020

¡¡Atenció!! CANVI DE DATES

¡¡Atención!! CAMBIO DE FECHAS

PRENEU NOTA  TOMEN NOTA

Des de l’AFANOC Tarragona us informem que arran de la pandèmia de la COVID-19, ens hem vist obligats a ajornar el “Posa’t la Gorra!” 2020 🧢. La festa, que inicialment s’havia de celebrar el 6 de juny, té nova data: el 21 de novembre (subjecte a canvis segons l’evolució del coronavirus).

 

Des de AFANOC Tarragona les informamos que a raíz de la pandemia de la Covidien-19, nos hemos visto obligados a aplazar el (Ponte la Gorra! 2.020) 🧢”Posa’t la Gorra!”. La fiesta, que inicialmente se iba a celebrar el 6 de junio, tiene nueva fecha: el 21 de noviembre (sujeto a cambios según la evolución del coronavirus).

 

#Quedatacasa #QuedateEnCasa #afanoc

 

Apunteu-vos la data a l’agenda! El 21 de novembre tornarem a omplir PortAventura de gorres, i ho farem amb més força que mai 💪!

 

Anota la fecha en la agenda! El 21 de noviembre volveremos a llenar PortAventura de gorras, y lo haremos con más fuerza que nunca 💪!

 

I PERQUÈ SENTIS EL DESIG DE PARTICIPAR ET CONVIDEM A QUE VEGIS AQUEST VIDEO

T’ESTARAN ESPERANT AMB ELS BRAÇOS OBERTS COM CADA ANY

 

Y PARA QUE SIENTAS EL DESEO DE PARTICIPAR TE INVITAMOS A QUE VEAS ESTE VIDEO

TE ESTERAN ESPERANDO CON LOS BRAZOS ABIERTOS COMO CADA AÑO

https://www.afanoc.org/es/

 

Comparte:

Articulos relacionados

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

ASSOCIATION DE LA SOMMELLERIE INTERNATIONALE JOINS WINE IN MODERATION

Wine in Moderation is pleased to announce that the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) joins the movement as an Associated Partner endorsing the social sustainability movement of the wine sector. Wine in Moderation and the Association de la Sommellerie...

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

ARRIBA LA FESTA DE LA VEREMA A LA DO ALELLA

La 47a edició de la Festa de la Verema d’Alella arrenca amb un programa d’allò més ambiciós.   Del 2 al 8 de setembre, la viticultura i la gastronomia seran les protagonistes, amb tot un seguit d’activitats que van des de tastos i visites a cellers, fins a activitats...

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Etiquetes d’aliments clares i netes. Jornada tècnica en línia

Jornada tècnica en línia Divendres, 17 de setembre de 2021 L’Escola Agrària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària. Les noves tendències dels consumidors que busquen aliments poc processats obliguen a les empreses a adaptar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »