Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort presenten A Trenc d’Alba al Festival Terrer Priorat
Comparte:

Marala porta l’arrel a l’experiència binaural

Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort

presenten A Trenc d’Alba al Festival Terrer Priorat

Festival Terrer Priorat dissabte 16 d’octubre a les 18 h i 20 h Ulldemolins

Aquest cap de setmana el festival porta un dels plats forts de la seva cinquena edició. Un concert que és a més una experiència sensorial d’última generació.

En el context patrimonial de l’Ermita del Loreto d’Ulldemolins i acompanyat d’un tast dels cellers del municipi: Cooperativa d’Ulldemolins i Serra Major, el programa representa un homenatge sofisticat als cants populars i el llegat de la cultura popular als països catalans.

Marala són Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres dones músiques i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens.

Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans. A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins.

El micròfon binaural és un dispositiu que capta el so en 360 graus, de manera molt fidel a l’oïda humana. Disposat al centre de la sala, el micròfon fa arribar al públic les veus de Marala en 3D a través d’uns auriculars que produeixen el mateix efecte d’embolcall sonor dels cants a cau d’orella.

Cadascun dels espectadors pot notar que és al bell mig de la sala. És una experiència íntima i propera, que transcendeix els sentits, i és també un espai segur on deixar brollar les emocions.

El Festival Terrer Priorat arriba el seu equador reivindicant la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral, la bellesa del patrimoni històric de la comarca del Priorat i els vins singulars de muntanya de la Vall del Silenci i la DO Montsant.

Fuente: www.terrer.cat  Priorat 15 |10 | 2021

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell

El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell

El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell El Celler Masroig presenta avui, després de 12 anys de tradició i de ser pioners a Catalunya, una nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell. Enguany, la imatge gira entorn la importància dels moments...

FESTA DELS MILLORS VINS  DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA

FESTA DELS MILLORS VINS DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA

FESTA DELS MILLORS VINS DE LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA   La Guia de Vins de Catalunya torna a celebrar la gran festa del vi català, l’acte més multitudinari i representatiu del sector del vi a Catalunya. Serà el pròxim dilluns 15 de novembre, i es podran tastar...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »