Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort presenten A Trenc d’Alba al Festival Terrer Priorat
Comparte:

Marala porta l’arrel a l’experiència binaural

Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort

presenten A Trenc d’Alba al Festival Terrer Priorat

Festival Terrer Priorat dissabte 16 d’octubre a les 18 h i 20 h Ulldemolins

Aquest cap de setmana el festival porta un dels plats forts de la seva cinquena edició. Un concert que és a més una experiència sensorial d’última generació.

En el context patrimonial de l’Ermita del Loreto d’Ulldemolins i acompanyat d’un tast dels cellers del municipi: Cooperativa d’Ulldemolins i Serra Major, el programa representa un homenatge sofisticat als cants populars i el llegat de la cultura popular als països catalans.

Marala són Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres dones músiques i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens.

Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans. A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins.

El micròfon binaural és un dispositiu que capta el so en 360 graus, de manera molt fidel a l’oïda humana. Disposat al centre de la sala, el micròfon fa arribar al públic les veus de Marala en 3D a través d’uns auriculars que produeixen el mateix efecte d’embolcall sonor dels cants a cau d’orella.

Cadascun dels espectadors pot notar que és al bell mig de la sala. És una experiència íntima i propera, que transcendeix els sentits, i és també un espai segur on deixar brollar les emocions.

El Festival Terrer Priorat arriba el seu equador reivindicant la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral, la bellesa del patrimoni històric de la comarca del Priorat i els vins singulars de muntanya de la Vall del Silenci i la DO Montsant.

Fuente: www.terrer.cat  Priorat 15 |10 | 2021

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights