Tast amb maridatge “tribut al grup de música rock català SAU” amb el vi que porta el nom de la seva coneguda cançó Boig per tu.
Comparte:

Vinateria Rosa luna

El dijous 19 de maig, Tast amb maridatge “tribut al grup de música rock català SAU amb el vi que porta el nom de la seva coneguda cançó Boig per tu.

Tast organitzat per ladonaesactualitat.cat i @dovinsdelaterra amb la companyia de Maria Boladeres, @decolorvi, una artista pintant amb vi, i aquesta vegada ho farà amb el vi Boig per tu.

Inici a les 20:00 h gaudint del vi “Boig per tu” del celler @vinyesdomenech i es compartiran experiències recordant anècdotes i el que va ser el mític grup musical SAU i la seva cançó principal Boig per tu.

Aquest tast es durà a terme a la vinateria Rosa Luna a les 20:00 del carrer Floridablanca, 5 de Barcelona.

Imprescindible fer reserva, ja que les places són limitades.

Interessats enviar un privat a @dovinsdelaterra

Fuente: DO Vins de la Terra

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona | 03/05/2022

Comparte:

Articulos relacionados

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ

Tornen els dissabtes de Barbequiú! de TORELLÓ L’esdeveniment més festiu de Torelló torna a ser aquí! Després de l’èxit de l’any passat, tornem a organitzar la Barbequiú pels dissabtes 17 i 24 de setembre, dissabtes 1 i 8 d'octubre, podreu gaudir d’una experiència...

Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà 2022

Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà 2022

Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà 51a edició de la Festa de la Verema DO Conca de Barberà, torna després de dues edicions marcades per la pandèmia. Del 25 al 28 podreu gaudir el vi de la Conca de Barberà, visitar el seu Celler Modernista i descobrir els...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »