TORNEN ELS ACTES PRESENCIALS DE LA DO TERRA ALTA EN EL MARC DE LA FESTA DEL VI
Comparte:

La 34a edició de la Festa del Vi arrencarà a Gandesa divendres 29 d’octubre, i la Denominació d’Origen Terra Alta celebrarà tota una sèrie d’activitats que ompliran la comarca de vi al llarg de tota aquella setmana per tal de recuperar l’esperit de la Festa després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària.

I ho farà amb protocols de seguretat per complir amb les mesures sanitàries recomanades.  

Jornada professional, dilluns 25 d’octubre a Corbera d’Ebre 

La primera d’aquestes accions serà la ja tradicional jornada que la DO Terra Alta organitza per als professionals de la restauració i l’hostaleria, així com per a prescriptors i premsa especialitzada.

Un any més, la jornada se celebrarà a l’Església del Poble Vell de Corbera i els assistents podran tastar un bon nombre de referències dels cellers participants, a més de maridar-les amb un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la comarca.  

Jornada tècnica, dijous 28 a Gandesa 

De caràcter més intern, i pensada per als seus associats així com per al teixit empresarial de la comarca, la DO organitza una nova sessió formativa que enguany estarà centrada en les ajudes per al sector del vi del fons next generation i en les oportunitats i riscos dels mercats exteriors en l’era post-Covid. Com acostuma a ser tradició, la jornada se celebrarà al Celler Joan Figueres de Gandesa.  

Presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta, divendres 29 a Batea 

Una de les novetats de l’actualitat de la DO Terra Alta per a aquesta temporada serà la presentació de la Ruta del Vi, un projecte en què la DO porta treballant més d’un any i que veurà el llum en les pròximes setmanes coincidint amb la Festa del Vi.   

Així, la DO Terra Alta organitza divendres 29 d’octubre una jornada destinada a professionals del sector turístic (touroperadors, agències, hoteleria…) per presentar-los la Ruta a través d’una mostra pels carrers del casc antic de Batea, on els cellers podran presentar els seus productes enoturístics, a més dels seus vins.

La jornada estarà amenitzada amb música als carrers i un dinar maridatge amb productes típics de la comarca.  

Mostra de Vins DO Terra Alta, del 29 a l’1 de novembre a Gandesa 

Divendres al vespreun cop inaugurada la 34a Festa del Vi amb el tradicional acte institucional a la Sala de Cinema Societat Unió Gandesana, obrirà les seves portes la Mostra de Vins DO Terra Alta, que enguany s’allarga un dia més aprofitant la festivitat de l’1 de novembre, i amb restriccions d’aforament per garantir la seguretat dels assistents i els cellers expositors.  

Aquell mateix vespre tindrà lloc també un dels actes més emblemàtics de la Festa del Vi, la Nit de les Garnatxes Blanques, que tornarà a celebrar-se al Celler Cooperatiu de Gandesa. Una trobada que s’ha convertit en un clàssic de la festa i on, un any més, tornaran a brillar les garnatxes blanques de la DO Terra Alta.  

Fuente DO Terra Alta | Gandesa |6 | 10 | 2021 

Wine Black By Salvador Llauradó | Tarragona

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights