Tornen les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta
Comparte:

Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta tornen als restaurants després de dos anys sense celebrar-se a conseqüència de la crisi sanitària.

I ho fan, un any més, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.  

A partir del pròxim 11 de març i fins al 15 d’abril, quinze restaurants i allotjaments de la comarca se sumaran a aquesta XI edició de les jornades per oferir el millor de la gastronomia terra altina i de la comarca a tots aquells que vulguin apropar-se.  

Els restaurants participants elaboraran una sèrie de menús degustació especials per a l’ocasió i amb la carn de corderun dels productes gastronòmics més emblemàtics de la Terra Alta, com a protagonista. Corder al forn, a baixa temperatura, guisat o a la brasa seran només algunes de les moltes propostes que els comensals podran gaudir i maridar amb els vins de la DO Terra Alta.  

Enguany, a més, se sumen també alguns d’allotjaments turístics per tal d’incentivar estades més llargues a la comarca i que els visitants puguin gaudir d’altres activitats com aquelles que ofereix, per exemple, la Ruta del Vi de la DO Terra Alta.  

Els restaurants i establiments d’allotjament es troben repartits per tota la comarca i són:

Hotel Capçades,

Hotel Miralles,

Hort de Fortunyo,

Restaurant Sibarites,

Restaurant Bistrot,

Nou Moderno,

Restaurant Can Joan,

Restaurant Angel,

Hotel Piqué,

Hotel-Restaurant Can Josep,

Casa Barceló,

Vilar Rual,

Miravall,

Hostal de l’Anton

El Molí de Bot.  

Fuente: DO Terra Alta

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona 07 | 03 | 2022

Comparte:

Articulos relacionados

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA

LA DO TARRAGONA ORGANITZARÀ MICROTASTOS A LA FIRA ÀPAT TARRAGONA La Denominació d’Origen Tarragona serà present a l’edició tarragonina de la Fira Àpat, que se celebra del 25 al 27 d’aquest mes en el Recinte Firal de Tarragona. La DO Tarragona comptarà amb un estand...

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »