Tornen les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta
Comparte:

Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta tornen als restaurants després de dos anys sense celebrar-se a conseqüència de la crisi sanitària.

I ho fan, un any més, acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.  

A partir del pròxim 11 de març i fins al 15 d’abril, quinze restaurants i allotjaments de la comarca se sumaran a aquesta XI edició de les jornades per oferir el millor de la gastronomia terra altina i de la comarca a tots aquells que vulguin apropar-se.  

Els restaurants participants elaboraran una sèrie de menús degustació especials per a l’ocasió i amb la carn de corderun dels productes gastronòmics més emblemàtics de la Terra Alta, com a protagonista. Corder al forn, a baixa temperatura, guisat o a la brasa seran només algunes de les moltes propostes que els comensals podran gaudir i maridar amb els vins de la DO Terra Alta.  

Enguany, a més, se sumen també alguns d’allotjaments turístics per tal d’incentivar estades més llargues a la comarca i que els visitants puguin gaudir d’altres activitats com aquelles que ofereix, per exemple, la Ruta del Vi de la DO Terra Alta.  

Els restaurants i establiments d’allotjament es troben repartits per tota la comarca i són:

Hotel Capçades,

Hotel Miralles,

Hort de Fortunyo,

Restaurant Sibarites,

Restaurant Bistrot,

Nou Moderno,

Restaurant Can Joan,

Restaurant Angel,

Hotel Piqué,

Hotel-Restaurant Can Josep,

Casa Barceló,

Vilar Rual,

Miravall,

Hostal de l’Anton

El Molí de Bot.  

Fuente: DO Terra Alta

WB By Salvador Llauradó | AEPEV 314 | Tarragona 07 | 03 | 2022

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights