‘Tots busquem alguna cosa’, nova campanya de la gamma Les Sorts del Celler Masroig
Comparte:

La gamma de productes Les Sorts parla d’orígens, de tradició i de cercar.

La seva nova campanya es desenvoluparà, en una primera fase, en entorns digitals i, en endavant, en diversos actes i activitats.

El Celler Masroig llança una nova campanya per la gamma de Les Sorts, que comprenen els cinc vins més emblemàtics i prèmium del celler. Sota el lema ‘Tots busquem alguna cosa’, s’estrena avui el vídeo que donarà el tret de sortida a la campanya. L’objectiu d’aquesta és el de donar a conèixer les diferents històries que acompanyen els vins de Les Sorts (Rosat, Jove, Sycar, Blanc i Vinyes Velles).

Al web www.totsbusquemalgunacosa.com es pot trobar més informació sobre els vins i les seves històries, que també seran compartides amb la comunitat del Celler Masroig a xarxes socials en els propers mesos.

‘Avui, com els nostres avantpassats, seguim fidels als nostres orígens i mai ens cansem de seguir buscant. Perquè més enllà d’un vi, som una actitud, som hereus d’una tradició… Som el reflex de qui som. Perquè tots busquem alguna cosa. Des del 1917 no hem parat de buscar i avui la nostra sort és la nostra feina’, relata l’espot.

Activitats i històries que retrataran la cerca de les persones des de diferents perspectives.

‘Tots busquem alguna cosa’ és un relat on s’expliquen un seguit d’històries que retraten la quotidianitat de les persones, des de diferents perspectives. La cerca incansable per perseguir allò que realment ens omple i ens fa feliços. Perquè tots busquem coses diferents, però tots busquem alguna cosa; alguns volem créixer, d’altres busquem els orígens, vincles i d’altres els bons sabors.

Aquesta campanya neix en l’entorn digital, especialment a les xarxes socials, però també en mitjans de comunicació. Tanmateix, la campanya té previst un segon estadi multicanal, en el que es desvetllaran diferents accions presencials lligades amb l’entreteniment i el llegat de Les Sorts.

Nous aires digitals pel Celler Masroig

Aprofitant el llançament de la campanya, el Celler Masroig ha donat nous aires a la seva marca digital. Tot i que es manté la identitat visual, s’hi afegeixen alguns nous elements i colors que aportaran un to més fresc i dinàmic visualment per tal de posicionar la marca i arribar a més públics.

Fuente: El Celler Masroig | Masroig (Tarragona)

WB By Salvador Llauradó | Tarragona | octubre 2021

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights