UNA TARDOR DE VI I CULTURA AMB LA DO CATALUNYA
Comparte:

La DO Catalunya estrena la tardor amb força, sumant-se amb els seus vins a diverses iniciatives culturals.

En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya fa dies que són protagonistes a obres de teatre i festivals, com poden ser la 35a temporada del Grup Focus, l’obra 53 Diumenges i el Festival Accents. Altres accions, com la nova temporada de T’estimo si he begut, el Festival In-Edit, el Festival Zoom, La Setmana del Vi Català o el concurs de tast de vins a cegues del Restaurant Marejol estan a punt d’arrencar properament.

La DO Catalunya, present als teatres

La DO Catalunya col·labora de nou amb l’obra teatral 53 Diumenges de Cesc Gay en una gira pel territori català que va començar el 24 de setembre i s’estendrà fins al 18 de desembre. La DO Catalunya té un paper propi a l’escena en forma de product placement, així que tant la DO com les diferents referències, són directament anomenades en una de les escenes de l’obra.

D’altra banda, el 14 d’octubre s’estrena una nova temporada de T’estimo si he begut, obra teatral produïda per Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre.

L’obra arriba al Teatre Poliorama de Barcelona després d’haver recorregut 22 ciutats del territori català, Illes Balears i País Valencià en els darrers mesos.

L’espectacle, creat a partir de 8 contes i narracions originals d’Empar Moliner i 6 cançons compostes pel músic Andreu Gallén, compta de nou amb la col·laboració de la DO Catalunya.

El compromís de la DO amb la cultura, i més específicament amb el teatre, queda reforçat col·laborant amb la 35a temporada del Grup Focus, que es va inaugurar a principis de setembre i que, durant dotze setmanes, està comptant amb la presència de diferents referències de la DO Catalunya als seus teatres: Romea, Goya, Condal i La Villarroel.

Els vins de la DO Catalunya, protagonistes a diversos festivals

El divendres 1 d’octubre es va donar el tret de sortida a la 8a edició del Festival Accents, festival de pop rock i folk que s’allargarà fins al 10 de desembre.

De nou, la DO Catalunya acompanyarà les propostes musicals i culturals amb els seus vins.

Els assistents, a més, podran gaudir d’un tast de vins el 19 de novembre a les 20:30h durant l’actuació de l’artista Monkey Jane al Centre Cultural de Cambrils.

Així mateix, els vins de la DO Catalunya tornaran a ser els vins oficials del Festival In-Edit de Barcelona.

Del 28 d’octubre al 7 de novembre es podran degustar diferents referències de la DO en una nova edició que torna a la presencialitat i que convida als aficionats a apropar-se als cinemes Aribau de Barcelona, tot oferint una programació de més de 50 documentals.

La tardor porta també una nova edició del Festival Zoom, que tindrà lloc del 23 al 28 de novembre a Igualada i Barcelona.

En aquest sentit, tant la inauguració de la 19a edició com la cloenda, celebrades a l’Ateneu Igualadí, comptaran amb la presència dels vins de la DO Catalunya.

Iniciatives per a amants del vi
Visites a vinyes, tastos de vins, experiències enoturístiques, descomptes… Aquestes són algunes de les propostes que oferirà la Setmana del Vi Català de l’INCAVI del 18 al 24 d’octubre i que, per segon any consecutiu, comptarà amb la participació de la DO Catalunya.

El programa està dividit en cinc eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives.

La DO Catalunya se suma al concurs de tast de vins a cegues del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que es farà el pròxim 18 d’octubre.

La iniciativa, impulsada per José Gallego del mateix restaurant, va néixer com un joc entre amics i s’ha consolidat com el segon millor concurs de tast de vins a cegues per parelles a Catalunya.

Els guanyadors obtindran un lot de vins DO Catalunya com a premi.

 

Fuente: DO Catalunya | Barcelona

Wine Black By Salvador Llauradó | 06 | 10 | 2021

 

 

Comparte:

Articulos relacionados

¿Seguimos conectados?

¿Quiénes somos?

Descubre quién está detrás de este proyecto, enamorados de la cultura enológica y comprometidos en dar a conocer los mejores vinos.

Traducir »
Verificado por MonsterInsights